Передплата 2024 «Добрий господар»

Директора школи оштрафували на 15 тисяч

  • 26.12.2012, 23:18
  • 487

У Чернігові суд визнав директора школи винною у хабарництві і присудив 15 тисяч грн. штрафу. У грудні минулого року жінка отримала 2500 доларів США від підприємця за сприяння в оформленні договору оренди на частину шкільного приміщення.На час слідства директор була відсторонена від виконання своїх обов’язків, а буде звільнена з посади після отримання відповідного рішення суду. Жінка не матиме права впродовж трьох років обіймати посади, які пов’язані з виконанням організаційно-розпо-рядчих та адміністративно-господарських функцій. Утім, чернігівська директорка – не виняток. Майже у кожній другій школі та лікарні керівництво здає підсобні приміщення чи дозволяє розміщувати кіоски на території.

У Чернігові суд визнав директора школи винною у хабарництві і присудив 15 тисяч грн. штрафу. У грудні минулого року жінка отримала 2500 доларів США від підприємця за сприяння в оформленні договору оренди на частину шкільного приміщення.

На час слідства директор була відсторонена від виконання своїх обов’язків, а буде звільнена з посади після отримання відповідного рішення суду. Жінка не матиме права впродовж трьох років обіймати посади, які пов’язані з виконанням організаційно-розпо-рядчих та адміністративно-господарських функцій. Утім, чернігівська директорка — не виняток. Майже у кожній другій школі та лікарні керівництво здає підсобні приміщення чи дозволяє розміщувати кіоски на території.

Схожі новини