Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві суд засудив "телефонного терориста" до п’яти років

  • 15.12.2017, 10:37
  • 836

Чоловік зізнався, що телефонував задля розваги.

У Києві "телефонного терориста" засудили до п’яти років позбавлення волі за неправдиві повідомлення про мінування станцій метро і держустанови. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції міста Києва.

«Уродженець Вінниччини двічі телефонував на спецлінію 102 та повідомляв про підготовку вибуху на двох станціях метро та державної установи. Отримавши повідомлення, правоохоронці та вибухотехніки оглянули станції «Лісова», «Либідська» та слідчий ізолятор. У результаті ретельної перевірки жодних підозрілих речовин та предметів правоохоронці не виявили», - йдеться у повідомленні.

«Поліцейські встановили та затримали псевдомінера — раніше судимого уродженця Вінницької області. З’ясувалося, що зловмисник телефонував із мобільного телефону. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та розкаявся. При цьому зазначив, що зробив дзвінки заради розваги», - зазначили в поліції.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, засудили до п’яти років позбавлення волі.

Схожі новини