Передплата 2024 ВЗ

Держкіно оприлюднило список заборонених фільмів та серіалів

  • 14.12.2017, 08:15
  • 2 273

Державне агентство з питань кіно надало Українським Новинам повний список фільмів і серіалів, які заборонені для показу в Україні.

Про це повідомляють Українські Новини.

Списки містять всі назви фільмів і телесеріалів, яким анульовано державні свідоцтва на право розповсюдження і демонстрування починаючи з 2014. Перелік актуальний станом на 1 грудня поточного 2017 року.

Всього в Україні заборонили 589 фільмів і серіалів.

В 2014 році в Україні заборонили 170 фільмів і серіалів, виробництва РФ, за висновком Експертної комісії.

В 2015 році - 236 фільмів і серіалів, з яких 81 фільм і серіал заборонили за висновком Експертної комісії, а також у зв'язку з невідповідністю чинному законодавству України, інші 155 фільмів і серіалів, які не містять популяризації або пропаганди, заборонили на підставі визнання недійсними прокатних посвідчень.

В 2016 році заборонили 117 фільмів і серіалів, 50 з яких були заборонені за висновком Експертної комісії, а також у зв'язку з невідповідністю чинному законодавству України, 7 на підставі участі в фільмі Безрукова С.В., 9 на підставі участі в фільмі Бондарчука Ф. , 1 на підставі участі Газманова О., 2 на підставі участі Пригожина Й., 3 на підставі участі Лепсверідзе Г., 5 на підставі участі Гальцева Ю., 3 на підставі участі Бльоданс Е., 1 на підставі участі Кобзона Й., 2 на підставі участі Назарова Ю. і Міхайова О., 3 на підставі участі Лужиной Л., 1 на підставі участі Харатьяна Д., 1 на підставі участі Кобзона Й., Ланового В. і Тализіна В., 1 через участь Гафта В., 2 на підставі участі Депардьє Ж., 1 на підставі участі Тализіна В. і Цапніка Я., 1 на підставі участі Стєблова Е., 1 на підставі участі Теличкіної В., 1 на підставі участі Гафта В., 1 на підставі участі Тализіної В. і Гафта В., 1 на підставі участі Гостюхіна В., 1 на підставі участі Ліванова А. і Кара Ю., 3 на підставі участі Табакова О. і Тализіної В., 1 на підставі участі Лєпса Г., 1 на підставі участі Ініна А., 1 на підставі участі Назарова Ю., 1 на підставі участі Гафта В., 1 на підставі участі Табакова О. і Ліванова В., 11 на підставі участі Табакова О., а також 57 фільмів заборонили на виконання Закону України "Про кінематографію".

У 2017 році заборонили 117 фільмів і серіалів, виробництва РФ, з яких 18 на підставі участі Цапнік Я., 2 на підставі участі Депардьє Ж., 1 на підставі участі Клєбанова І., 2 на підставі участі Лунгіна П., 1 на підставі участі Маховікова С., 1 на підставі участі Харатьяна Д., 1 на підставі участі Гафта В., та на підставі участі Ліванова А., 1 на підставі участі Гостюхіна В., 1 на підставі участі Клєбанова І., 6 на підставі участі Добронравова Ф. А також заборонили 21фільм і серіал за висновком Експертної комісії, та 10 заборонили на виконання Закону України "Про кінематографію".

Схожі новини