Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Юні художники мандрують часом

  • 12.12.2017, 12:15
  • 1 405

У львівському ТЦ «Роксолана» відкрилась виставка робіт «Мандри часом» учнів «Школи мистецтв Оксани Бондарук».

Юні художники мандрують часом
Юні художники мандрують часом

Це 21-ша виставка творчих робіт авторської «Школи мистецтв Оксани Бондарук». Представлено полотна, виконані у різноманітних техніках: дряпанки-гратографії, пастелі, аплікації та живопису.

Оглядаючи роботи юних художників (наймолодшому лише 3,5 року), немов вирушаєш у захопливу подорож і споглядаєш перші ландшафти планети Земля, за часів динозаврів і первісних людей. Мандруєш Стародавньою Грецією, Африкою, Давнім Єгиптом, часами Середньовіччя та Модерну, старовинними вуличками нашого рідного Львова...

Боги та герої, фараони та королі, ельфи та феї, лицарі та дракони, мореплавці та винахідники, художники та письменники — це далеко не повний перелік персонажів, які стали героями талановитих творінь юних художників.

Вихованці «Школи мистецтв Оксани Бондарук» уже майже двадцять років є випускниками творчих навчальних та вищих мистецьких закладів, учасниками виставок, арт-проектів, лауреатами фестивалів, дипломантами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, роботи яких отримували і отримують високу оцінку фахівців і суспільне визнання.

Оксана Бондарук переконана: «Знання культурних традицій і символіки різних народів світу в контексті історії мистецтв нададуть учням здатність цінувати національну спадщину України як невід’ємну складову загальнолюдської культурної скарбниці та дозволять відкрити себе як митця — творчу індивідуальність».

Фото автора

Схожі новини