Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Умиєтесь кров'ю", - Ярош зробив гучну заяву про популістів

  • 09.12.2017, 16:50
  • 2 635

Позафракційний народний депутат України, який воює добровольцем на Донбасі, Дмитро Ярош заявив, що всі причетні до розгойдування ситуації в Україні і внутрішньої боротьби в країні, "умиються кров'ю", якщо не припинять йти обраним шляхом.

Своє емоційне звернення нардеп опублікував на сторінці у Facebook.

"Як же ви, му*аки, задовбали своєю нескінченною битвою всіх проти всіх! У той час, коли кожен день на фронті, в нашій національно-визвольній війні, гинуть українці. Ви ж їхніх мізинців не варті! Невже у вас, тилові щурі, відсутній інстинкт самозбереження? Невже ви, виродки, ряджені в патріотів, з усіх боків ваших ефемерних барикад, думаєте, що ми, люди, чотири роки не виходячи із бою, все вам пробачимо і забудемо?!" - обурюється він.

Ярош додав, що українські патріоти не загинуть на Донбасі, і, коли прийде час, стануть "бичем Божим", щоб усім відплатити за їхні заслуги. Також він додав, що ці слова не є загрозою, а цілком конкретною перспективою для популістів, які розвалюють Україну.

"Без надії сподіваюсь, що ви зупинитеся в руйнуванні нашої держави. А якщо ні - вмиється своєю кров'ю. Це ми, ті, хто воює проти зовнішнього ворога, добре навчилися робити: лити ворожу кров. Так. Це емоції. Але цілком контрольовані", - підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини