Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вулицю Замарстинівську у Львові перекриють на ремонт

  • 09.12.2017, 20:15
  • 1 880

Ремонтні роботи триватимуть близько 8 місяців. 

З понеділка, 11 грудня, вулицю Замарстинівську закриють для руху електротранспорту, у зв’язку із критичним станом трамвайної колії. Відповідно трамваї № 4 і № 5 не курсуватимуть. Натомість відновить рух трамвайний маршрут № 11, а на маршруті № 3 збільшать кількість вагонів.

Зараз у «Львівелектротранс» опрацьовують нову схему організації дорожнього руху на вул. Замарстинівській. Незабаром буде встановлено додаткові попереджувальні знаки для водіїв.

За словами Олега Берези, директора ЛКП «Львівавтодор», вул. Замарстинівська знаходиться в найгіршому стані серед вулиць міста, тому її ремонт є першочерговим завданням. Вартість ремонту вул. Замарстинівської за результатами тендеру — близько 90 млн. грн. Ремонт триватиме більше 8 місяців.

«У листопаді відбувся тендер на визначення виконавця робіт. За результатами тендеру ми оголосили переможця. Однак, один з учасників тендеру оскаржив рішення. Минулого тижня ми отримали рішення Антимонопольного комітету, згідно якого маємо ще раз провести засідання і прийняте нове рішення. Також зараз ми звернулися з додатковими запитами в Податкову щодо певної інформації від учасників тендеру. Коли отримаємо усі дані то зможемо, або підтвердити своє попереднє рішення, щодо переможця тендеру, або оголосити переможцем нову компанію», - розповів Олег Береза.

Вулиці Замарстинівська (від вулиці Гайдамацької до розворотного кільця по вулиці Торф’яній) перебуває в експлуатації з 1949 року, востаннє капітальний ремонт на ній проводили ще у 1971 — 1973 роках. За результатами обстеження встановлено, що колія має понаднормативне зношення головки рейки, її бокової частини та губи рейки. Крім того, зруйнована основа трамвайної колії і дорожнє покриття.

Схожі новини