Передплата 2024 «Добрий господар»

"Порошенко напав на мого чоловіка!", – дружина Саакашвілі прокоментувала події в Києві

  • 05.12.2017, 20:18
  • 3 259

Дружина екс-президента Грузії, лідера партії "Рух Нових сил" Міхеїла Саакашвілі Сандра Руловс заявила, що їхня сім'я налаштована оптимістично щодо подій, які сталися в Києві 5 грудня і назвала те, що відбувається "не завершенням, а початком нової боротьби".

Про це повідомляє "Руставі 2". Сандра Руловс розповіла, що її сім'я довгі місяці чекала сьогоднішніх подій, особливо на останньому тижні, коли людей з оточення Саакашвілі депортували до Грузії.

"Міша теж очікував цього, але його активність разом з партією не припинялася. Він, так сказати, зміг розбудити народ в ці останні тижні, і думаю, результат очевидний. Те, що сьогодні сталося, зрозуміло, здійснено незаконно. Увірвалися в його" квартиру, взяли його в центрі Києва, запхали в маршрутне таксі, — заявила вона.

За її заявою, вночі Міхеїл Саакашвілі написав їй щось у зв'язку з організаційними питаннями, і попередив бути обережними.

"Я, так само як і ви, дивлюся в прямому ефірі, і отримую інформацію від його прихильників. Я не спокійна, але я сподіваюся, оскільки ми бачимо, що його прихильники, і український народ поряд з ним", — заявила Руловс.

У той же час екс-перша леді не може прогнозувати, як будуть розвиватися події.

"Цього ніхто не знає, коли в справу включений Міша, події завжди розвиваються так, як ніхто не очікує. Я знаю, що він відчуває там, у тому маршрутному таксі, він дуже переживає, знає, що це вирішальний момент для нього. Ми всі віримо, що ця справа є результатом змови олігархів" — сказала вона .

Також Руловс написала на своїй сторінці у Facebook, що те, що відбувається зараз в Україні, не завершення, а початок справжньої боротьби.

"Як вже відомо, сьогодні Порошенко в центрі Києва, в житловій квартирі здійснив напад на мого чоловіка. Вони думають, що це кінець політичного переслідування, поточного протягом багатьох місяців, але насправді зараз починається справжня боротьба в Україні і Грузії," — зазначила дружина Саакашвілі.

Джерело: 24 канал

Схожі новини