Передплата 2024 «Добра кухня»

Російський блогер заперечив проблему з продуктами харчування в Україні

  • 04.12.2017, 17:25
  • 1 546

Російський блогер Ілля Варламов на власному досвіді перевірив інформацію деяких ЗМІ РФ про те, що в Україні нібито існують значні проблеми з продуктами харчування.

Про це Він написав на своєму сайті varlamov.ru.

Так, блогер відвідав один із супермаркетів мережі "Сільпо" в Києві. Свою оповідь Він виклав у сатиричному стилі.

"Отже, магазин "Сільпо". Типовий міський супермаркет середнього розміру. 236 магазинів у 55 містах країни. В тому числі, наприклад, у Бахмуті — це колишній Артемівськ Донецької області. Доблесні ополченці в 2014 році намагалися врятувати Артемівськ від Хунти, але змушені були його залишити, тому "Сільпо" там, як і раніше працює. Крим зуміли врятувати, тому на півострові магазини мережі закрилися", - з сарказмом зазначив він.

"Нещодавно мені вдалося потрапити на територію колишнього братського держави. Великої мужності коштувало підготувати себе до того, що доведеться відбирати хліб у нещасних голубів, але раптово виявилося, що в Києві все ще працюють магазини. І навіть не тільки в Києві. І в них є не тільки хліб і сало", - зазначив блогер.

"Відділ хамону. Як живі! Ніби не знають, що в Росії вони давним-давно потрапили під контрсанкции, як агенти підступного Заходу. Ну нічого, хоча б Крим встигли врятувати від їх згубного аромату. А тут вони нахабно продаються цілком і у нарізку — бульдозера на них немає", - пише Варламов.

"З слабким серцем я вийшов із супермаркету в холодний київський вечір. Бездуховність і споживацтво, свідками яких я став, навівали похмурі думки. Здається, колишніх братів нам вже не врятувати. Не потрібні їм наші колони білих трейлерів МНС з гуманітарними консервами: вони продали свої душі, розтоптавши наші найкращі наміри допомогти і підтримати в скрутну хвилину. Ну й добре, зате хоча б Донецьк, Луганськ і Крим ми зуміли врятувати", - констатує російський блогер.

Дану публікацію активно коментують російські користувачі на сайті "Эхо Москвы":

"Хамон по 2000 рублів за кілограм - це круто. Виїжджаю. Слава Україні!", "Різноманітність у виборі продуктів - давно я такого достатку у наших російських магазинах не бачив", "Мені дуже шкода українських "братів". Ні одному слову Варламова не вірю. Вірю самому правдивого Соловйову. Голод у них, і "Зима буде холодною" - четвертий рік поспіль. А Соловйов брехати не буде, подивіться хоч на витратний матеріал Вагнера - всі його діти".

Джерело: Апостроф

Схожі новини