Передплата 2024 «Добрий господар»

Телеканал "1+1" відреагував на заборону серіалу "Свати"

  • 30.11.2017, 12:56
  • 1 677

В телеканалі наполягають на визначенні чітких критеріїв для прийняття подібних рішень.

Телеканал "1+1" висловив обурення забороною серіалу "Свати".

Про це йдеться у заяві телеканалу, передає "ТСН".

"Наскільки ми зрозуміли, причиною попадання в "чорний список" Мінкульту Добронравова і заборони серіалу "Свати" стали висловлювання актора про Крим. Однак чому саме зараз постало питання заборонити популярний серіал українського виробництва, для нас залишається загадкою. Зате інші серіали і фільми з участю Добронравова, які демонструвалися на українському ТБ, залишилися без уваги органів влади", - йдеться в заяві телеканалу.

"Ми звертаємося до всіх державних органів, які регулюють це питання, з проханням роз'яснити, які з продуктів, в яких брав участь Федір Добронравов, ще будуть заборонені, а також, коли будуть прийняті аналогічні дії у відношенні наступних осіб, які відвідували Крим для участі у знімальних процесах або з гастролями, про що є свідчення в загальнодоступних джерелах: зокрема, Леонід Кулагін, Кирило Кяро, Ольга Ломоносова, Тетяна Лютаєва, Дмитро Дюжев, Антон Макарський, Олександр Головін та інші", - підкреслили в "1+1".

"Настав час для відкритої дискусії з приводу необхідності визначення чітких критеріїв для прийняття подібних рішень, адже без прозорої системи подібні ситуації нагадують "полювання на відьом", - зазначає телеканал.

Схожі новини