Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Визначає день для вдалого одруження і успішного перевезення... контрабанди

  • 30.11.2017, 10:33
  • 1 491

Волинянин сорок років складає гороскопи.

Визначає день для вдалого одруження і успішного перевезення... контрабанди
Визначає день для вдалого одруження і успішного перевезення... контрабанди

Цього чоловіка у селі Холопичі Локачинського району називають «гороскопіст». Володимир Бартов (на фото) понад сорок років цікавиться зірками й з їх допомогою складає людям прогнози на життя. Це прізвисько чоловік не любить, бо вважає, що воно надто примітивно відображає суть справи, якою займається. Йому більше до вподоби «наукове» — астролог.

— Зірки усе знають про майбутнє кожної людини, — каже пан Володимир.

І згадує, як вперше потрапила до рук захоплива книжка про Місяць «Во всем виновата луна». Було це у 1977 році. Її перечитав й зрозумів, що хоче більше дізнатися про всі небесні світила. Почав вишукувати потрібну інформацію у бібліотеках та архівах.

Безгрошів’я змусило пана Володимира покинути школу, в якій працював педагогом, податися за кордон на заробітки. У Польщі доля звела його з директором бібліотеки у Варшаві, в помешканні якої робив ремонт. Жінка, дізнавшись про захоплення робітника, принесла йому гору літератури з астрології. Вдень працював, вночі читав книжки. Вже тоді зрозумів: досвідчений астролог здатний не просто описати характер і життєвий шлях людини з приголомшливою точністю, а й передбачити важливі події для країни.

Аби нічого не забути, не упустити, Володимир Бартов взявся записувати найважливіше у блокнот. Відтоді по ньому веде усі розрахунки. Дізнавшись день вашого народження, розповість про ваш характер й порадить, з ким варто підтримувати стосунки, а кого остерігатися. Також визначить, наскільки підходить вам друга половинка, скаже, в який день чоловіку краще вести кохану у РАГС, а дамі — чи варто на таку «авантюру» погоджуватися.

— Не раз приходять і просять порадити, коли краще вирушати у дорогу, зокрема, за кордон, — зізнається. — Я називаю не лише день, а й годину, у яку варто переїжджати митницю. Потім приходять, дякують. Хваляться, що все склалося добре, контрабанда пройшла юез жодних проблем (сміється. — Авт).

Володимир Бартов розповідає про те, на скільки особливим є кожен день, залежно від фази Місяця. Чому б не використати ці знання? Так, рахунок починається від нового Місяця. Скажімо, 2-й називають днем щедрості. Це використовують жебраки зі стажем, бо ж люди у такий день мимоволі жертвують більше й відчувають від цього насолоду, їм додається позитивна енергетика. Варто використати цей день людям, які просять кошти на лікування рідних — надходжень буде більше.

3-й день — агресії. Тоді не варто починати якихось спірних справ. 6-й — це день журавля, в який найкраще шукати другу половинку. Стосунки в майбутньому складатимуться якнайліпше.

Цікавий 9-й день — день обману. Тоді щастить шахраям, нечесним на руку людям. Варто бути дуже обережним, щоб не втрапити у халепу. Символом наступного є фонтан, який означає викид енергії. Тоді можна легко підхопити недугу, яка може перерости у хронічну.

— Поділіться секретом, як вирахувати день, найкращий для того, щоб стати на рушничок щастя. Є такий? — запитую.

— Аякже! Це 11-й день, що проходить під символом корони. Саме він сприятливий для реєстрації шлюбів. А от якщо захочете зачати дитинку, то найкраще це робити на 24-й день за Місяцем.

Фото автора.

Волинська область.

Схожі новини