Передплата 2024 ВЗ

Стелла Маккартні отримає премію за інновації в індустрії моди

  • 28.11.2017, 16:39
  • 756

Британський дизайнер Стела Маккартні отримає спеціальну нагороду за досягнення в сфері інновацій у межах премії The Fashion Awards, яку щорічно вручає Британська модна рада (BFC).

Цього року церемонія вручення відбудеться 4 грудня в лондонському Альберт-холі.

Нагорода за інновації в моді буде вручатися вперше і вже відомо, що її отримає володарка Ордена Британської імперії за досягнення в моді Стелла Маккартні.

Стелла Маккартні (праворуч)
Стелла Маккартні (праворуч)

Just announced! Stella McCartney OBE will receive a Special Recognition Award for Innovation at the #FashionAwards 2017 in partnership with @swarovski, celebrating her outstanding contribution to the fashion industry. Find out more: https://t.co/Gc9de5qDKA #PositiveFashion pic.twitter.com/isUeNX1RmT — BFC (@BFC) 27 ноября 2017 г.

"Я пишаюся тим, що отримаю цю премію. І найбільш я пишаюся тим, що ця премія вперше буде представлена в межах Fashion Awards. Сподіваюся, як перший володар я зможу надихнути інші дизайнерські будинки", - прокоментувала дизайнер майбутнє вручення.

Стелла Маккартні - вегетаріанка і підтримує захист тварин. З моменту заснування її бренду в 2001 році не використовує натуральну шкіру та хутро в своїх колекціях.

У червні 2017 року Маккартні підписала довгостроковий договір з компанією Parley for the Oceans, яка займається захистом океанічної природи, згідно з яким її бренд буде виготовляти тканини з переробленого океанічного сміття.

Схожі новини