Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стали відомі імена чотирьох українських військових, які загинули під Кримським

  • 28.11.2017, 12:34
  • 2 100

Тіла трьох загиблих бійців повернули з окупованої Луганщини.

У ЗСУ назвали імена чотирьох українських військових, які загинули 23 листопада під час бою під Кримським на Луганщині. Імена, а також світлини загиблих оприлюднив 16 окремий мотопіхотний батальйон 58 окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Спершу стало відомо про Дениса Кривенка "Ніндзю". Троє інших вважалися безвісти зниклими до моменту підтвердження їхніх осіб та факту смерті.

Старший лейтенант Олександр Тюменцев "Тюмень" родом з Лубен Полтавської області, йому було 39 років. Служив на посаді командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки. Він потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови.

У бою з ворожою ДРГ від несумісних з життям поранень живота загинув і переселенець з Донбасу. 45-річний сержант Олександр Сухінін із позивним «Баня». Він був командиром гранатометного відділення в роті "Донбас". На батька чекали син та донька.

Боєць Сергій Шевченко також проходив службу в роті "Донбас", був гранатометником. 43-річний "Шева" був родом із Новопокровки Чугуївського району Харківської області.

Схожі новини