Передплата 2024 «Добрий господар»

Під Києвом поліція затримала 60 осіб під час зустрічі кримінальних авторитетів

  • 27.11.2017, 08:32
  • 1 444

У неділю поліцейські навідалися у ресторан у Пущі-Водиці, де затримали понад 60 осіб, які зібралися на "зустріч" кримінальних авторитетів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні у Пущі-Водиці працівники карного розшуку головного та Оболонського управлінь поліції разом зі спецпризначенцями навідалися у ресторан. Тут, за оперативною інформацією, зібралися люди, які намагаються впливати на криміногенну ситуацію у Києві та інших регіонах... Всіх учасників, а це - понад 60 осіб - доставили до управління поліції для проведення ретельної перевірки", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що більшість із них мають кримінальну біографію і відбували покарання за скоєння різних злочинів у місцях позбавлення волі.

Під час огляду місця події також виявили кілька одиниць зброї, дозвільні документи на яку викликали підозру. Зброю вилучили для проведення експертизи.

"Після проведення дослідження слідчі приймуть процесуальне рішення і визначаться із правовою кваліфікацією події", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

Схожі новини