Передплата 2024 «Добра кухня»

Письменник-терорист Прилєпін обвінчався в "ДНР"

  • 26.11.2017, 21:00
  • 2 636

Російський письменник Захар Прилєпін, який поповнив ряди терористів "ДНР", обвінчався в Донецьку.

Письменник-терорист Прилєпін обвінчався в "ДНР"
Письменник-терорист Прилєпін обвінчався в "ДНР"

Про це передає НТВ у своєму Telegram-каналі.

"Письменник Захар Прилєпін, що воює в Донбасі на стороні "ДНР", обвінчався зі своєю дружиною Марією - через 20 років після укладення шлюбу. Церемонію провели в Спасо-Преображенському соборі Донецька", - сказано в повідомленні.

На церемонії вінчання не було багато гостей, лише найближчі, серед яких - і глава "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко з дружиною, російська співачка Юлія Чичеріна, виконавець Джанго, передає "Комсомольская правда".

"Це шлях довжиною в ціле життя. Донбас допоміг. Якийсь час ми вели вже розмови про це. Але насправді весь час робив пропозицію Захар. Кілька разів за останні десять років у нас виникали, не мимохіть, а серйозні розмови. Але я весь час відхиляла. Напевно, в церкві б це назвали гординею. І мені потім батюшка сказав, що так мені не можна робити. а коли людина пропонує, віддає звіт своїм словам і пропозиції, не треба за нього додумувати і від чогось його оберігати. Коли ми сюди приїхали, Захар у черговий раз зробив пропозицію, виник такий момент, я вже зрозуміла, що ми в цю точку прибули. Ось тут ми її досягли", - говорить вона.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини