Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Путіна буде новий конкурент на виборах

  • 26.11.2017, 16:53
  • 2 461

"Партія зростання" висуне уповноваженого при президенті Росії щодо захисту прав підприємців Бориса Титова кандидатом на виборах президента в 2018 році.

Відповідне рішення було прийнято на федеральній політраді партії, що пройшла в Абрау-Дюрсо, де знаходиться завод шампанських вин, що належить бізнесменові, повідомляють "Ведомости".

Сам Титов розповів, що вважає своїм основним завданням просування економічної програми, підготовленої "столипінським клубом" і представленої президентові Володимиру Путіну в травні.

"Ми йдемо на президентські вибори з простим і зрозумілим посланням, адресованим суспільству, бізнесу і лідеру країни: нам потрібна сильна, конкурентоспроможна несировинна економіка", - заявив омбудсмен.

Пізніше Титов заявив "Еху Москви", що попередньо повідомив чинного главу Кремля про свій намір балотуватися.

Відповідаючи на питання, чи є у нього домовленості з адміністрацією президента РФ про участь у виборах, Титов сказав, що "звичайно, повинен був інформувати" Путіна про своє рішення як діючий бізнес-омбудсмен.

Титов також підкреслив, що не є "спаринг-партнером" глави Кремля. На час передвиборчої кампанії він має намір піти у відпустку.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини