Передплата 2024 «Добрий господар»

Батьки врятованого у Львові хлопчика подякували лікарям та благодійникам за допомогу

  • 26.11.2017, 15:25
  • 2 068

"Щиросердечно дякую за фінансову допомогу і моральну підтримку!", - зазначили вони в своєму зверненні.

Завдяки благодійні організації "Український дар життя" та колективу відділу дитячої кардіохірургії вдалось врятувати восьмирічного хлопчика з вродженою вадою серця. Відповідне повідомлення прийшло на пошту "ВЗ".

"Наш син переніс досить складну семигодинну операцію, зараз почувається дуже добре! Золоті руки і професіоналізм хірургів зробили свою справу", - повідомили батьки.

Окрему подяку батьки висловили двом лікарям М.В.Конику з Львівського медінституту та кардіохірурга з Франції Бернарду Айзерману, які бородись за життя їхньої дитини,а також колективу Самбірської середньої школи №1.

"Звісно, не все так ідеально, як би хотілося, потрібен час на реабілітацію. Віримо, що під захистом Всевишнього ми все переборемо, все зможемо! Наш син все зміг! Тому і в нас не було права на "слабинку".

В сім'ї все потрохи стає на місця, тільки зараз батьки оговтались від пережитого стресу,і вирішили подякувати тим, хто вболівав за долю їх сина.

"Величезне спасибі всім тим, хто тримав за нас кулаки і щиро молився! Нехай оберігає вас Господь! З повагою сім’я Краєвських."

Схожі новини