Передплата 2024 ВЗ

За добу у зоні бойових дій на Донбасі загинули двоє військових

  • 26.11.2017, 09:40
  • 962

Протягом минулої доби в зоні бойових дій на Донбасі двоє військових загинули, двоє дістали поранення і ще двоє отримали бойові травми.

Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

Загалом зафіксовано 15 обстрілів позицій українських військових, в тому числі і з забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Бійці ЗСУ 7 разів відкривали вогонь у відповідь.

Обстрілу відбувалися на Луганському напрямку біля Новолуганського, Станиці Луганської та Кримського. На Донецькому — біля Павлополя, Невельського, шахти Бутівка, а також передмістя Авдіївки.

Раніше повідомлялося, що за добу 23 листопада у зоні бойових дій на Донбасі п’ятеро українських військових загинули та ще четверо дістали поранень. Пізніше стало відомо, що двоє з тих, хто вважався загиблими поблизу Кримського на Луганщині, повернулися живими до своїх підрозділів.

Нагадаємо, Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі на засіданні в Мінську підтвердила запровадження безстрокового режиму припинення вогню на Донбасі з 25 серпня, яке отримало назву «шкільне перемир'я». Таке рішення було ухвалено у зв'язку з початком навчального року.

Проте, протягом понад двох місяців бойовики щодня порушують його, обстрілюючи позиції української армії та житлові квартали прифронтових міст.

Джерело: Громадське

Схожі новини