Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В мережі оприлюднили фото та резонансні дані про дочку одного з ватажків ЛНР

  • 23.11.2017, 17:31
  • 2 753

Дочка відстороненого "міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета, який влаштував переворот в окупованому Луганську, Марина Корнет вчиться на прокурора в Національному університеті "Харківська юридична академія імені Ярослава Мудрого".

В мережі оприлюднили фото та резонансні дані про дочку одного з ватажків ЛНР
В мережі оприлюднили фото та резонансні дані про дочку одного з ватажків ЛНР

За словами однокурсників дівчини, вона є досить забезпеченою і не економить не тільки на собі, а й на подарунках для своїх шанувальників. Зокрема, одному з хлопців вона подарувала годинник за 10 тис. доларів.

Крім того, один зі студентів, який знає дочку Корнета, розповів, що раніше вона жила в студентському гуртожитку №5 в кімнаті №505, але з часом переїхала на знімну квартиру, яка обходиться їй у 20 тис. гривень на місяць.

Також журналісти знайшли сторінки дівчини в соцмережах і встановили, що в 2013 році вона навіть навчалася в США. Дівчина зізнається, що досить часто приїжджає до рідного Луганська. Що стосується навчання в юракадемії, то там Корнет навіть отримує державну стипендію.

Її фото свідчать і те, що вона любить відпочивати в теплих країнах (наприклад, в Туреччині, де Марина Корнет побувала в 2017 році). Примітно, що в одній з соцмереж підписники натякають на її чисельні романи зі східними чоловіками.

"Про політику вона взагалі ні разу нічого не говорила. Зайнята тільки собою і своєю зовнішністю", - додали однокурсники дівчини.

Судячи з фото ватажка "МВС ЛНР" Ігоря Корнета в соцмережах, крім Марини, у нього є ще двоє дітей: Ксенія, якій 12 років, і хлопчик Кирило, на вигляд йому близько 4-5 років. Зараз вони перебувають в російському місті Самара.

Джерело: Апостроф

Схожі новини