Передплата 2024 «Добрий господар»

Телеведучого, який брав інтерв'ю у Путіна, звинуватили в сексуальних домаганнях

  • 21.11.2017, 12:15
  • 1 465

 За словами деяких постраждалих, Роуз ходив голим в їх присутності.

Вісім жінок звинуватили відомого американського телеведучого і журналіста Чарлі Роуза в сексуальних домаганнях і непристойній поведінці.

Про це пише The Washington Post.

За даними видання, інциденти відбувалися з кінця 1990-х по 2011 рік, а вік передбачуваних жертв становив від 21 до 37 років. Відзначається, що постраждалі від дій журналіста працювали в його шоу Charlie Rose або хотіли отримати там посаду.

Жінки розповіли, що Роуз торкався до їхніх інтимних місць. Крім того, за словами деяких постраждалих, він ходив голим в їх присутності або дзвонив їм по ночах, кажучи непристойності.

«Протягом 45 років роботи в журналістиці я пишався тим, що підтримував кар'єри жінок, з якими працював. Проте, в останні кілька днів висловлювалися претензії з приводу моєї поведінки по відношенню до деяких моїх колишніх колег. Важливо, щоб ці жінки знали, що я їх чую і глибоко вибачаюся за свою неналежну поведінку», - заявив газеті сам Роуз.

За його словами, він іноді поводився бездушно, і готовий понести відповідальність за це. При цьому Роуз вважає, що не всі ці твердження точні.

«Я завжди відчував, що йду за загальними почуттями, але тепер розумію, що помилявся», - додав він.

Чарлі Роуз випускає власне однойменне шоу Charlie Rose на телеканалі PBS, а також є співведучим програми CBS This Morning і працює в якості кореспондента для телешоу 60 Minutes майже десять років. Журнал Time в 2014 році назвав Роуза одним з 100 найбільш впливових людей.

Його інтерв'ю з серійним вбивцею Чарльзом Менсоном, який помер 19 листопада, завоювало премію Еммі в 1987 році. У 2013 році Роуз взяв інтерв'ю у президента Сирії Башара Асада, а в 2015 році в переддень 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку він взяв інтерв'ю у президента Росії Володимира Путіна.

Джерело: Главком

Схожі новини