Передплата 2024 ВЗ

Перукар-месник навмисно заражав своїх коханців ВІЛ

  • 20.11.2017, 14:34
  • 1 506

27-річний Дарілл Роу з Единбурга визнаний винним у навмисному зараженні ВІЛ-інфекцією п'яти осіб.

Перукар-месник навмисно заражав своїх коханців ВІЛ
Перукар-месник навмисно заражав своїх коханців ВІЛ

Як повідомляє Лайф.ру, його основним мотивом була помста гей-спільноті. Тепер мстивому перукарю загрожує довічне ув'язнення.

Про свій діагноз Дарілл Роу дізнався в квітні 2015 року - чоловік заразився ВІЛ-інфекцією від свого колишнього партнера. Він відмовився проходити противірусну терапію, вирішивши передати хворобу якомога більшій кількості людей. За півтора року йому вдалося заразити ВІЛ п'ять чоловіків, ще п'ять спроб виявилися невдалими.

Під час побачень із жертвами Дарілл наполягав на незахищеному сексі, проте далеко не всі чоловіки погоджувалися. Тоді перукар став навмисно пошкоджувати презервативи перед сполученням. Цікаво, що після сексу чоловік сам зізнавався коханцям у тому, що є носієм ВІЛ-інфекції. У результаті кілька жертв Роу вирушили в поліцію, і злочинець втік, але був затриманий.

У суді Дарілл Роу заперечував навіть факт знайомства зі своїми жертвами і звинувачував їх у брехні. Проте слідству вдалося довести, що чоловік намагався заразити вірусом десять коханців, і в п'яти випадках досяг успіху. Остаточний вирок у його справі ще не винесено, однак суддя попередив Роу, що йому загрожує довічне ув'язнення.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини