Передплата 2024 ВЗ

У Донецькій області за тиждень затримали 25 осіб, які воювали за «ДНР»

  • 19.11.2017, 17:35
  • 1 145

На блокпостах Донеччини за минулий тиждень затримали 25 осіб, які брали безпосередню участь у незаконних збройних формуваннях «ДНР».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у Донецькій області.

Як зазначили у відомстві, за останні 7 днів крізь систему стопконтролю пройшло більше 1,7 тисяч вантажівок, понад 23 тисячі легкових автомобілів та 42 тисячі цивільних осіб. Кожну одиницю автотранспорту ретельно оглядали, а громадян, які викликали підозру, перевірялися за наявними базами МВС.

«В результаті превентивних заходів затримано 25 осіб, які брали безпосередню участь в незаконних збройних формуваннях «ДНР» та ще 7, що підтримує з бойовиками тісний зв’язок», - йдеться у повідомленні.

Поліція Донеччини заблокувала три спроби провезти зброю і п'ять разів - наркотичну речовину. До територіальних підрозділів поліції відправили трьох розшукуваних зловмисників, а ще виявили вісім людей, які знаходилися на українській території нелегально.

Поліцейські закликали громадян із розумінням ставитись до перевірок, які проводяться на блокпостах, тому що вони спрямовані на забезпечення їх безпеки.

Схожі новини