Передплата 2024 «Добрий господар»

«Карпати» у Львові поступилися «Маріуполю» за порожніх трибун

  • 19.11.2017, 08:33
  • 926

18 листопада львівські «Карпати» на власному полі приймали «Маріуполь» в рамках чемпіонату України.

Гра відбувалась за порожніх трибун — «зелено-білі» відбували дискваліфікацію за витівки своїх фанатів на матчі проти «Чорноморця».

Одразу зі старту у складі «левів» вийшов дебютант — Володимир Сениця, який зіграв у центрі захисту, де замінив травмованого Андрія Нестерова. Згодом за «Карпати» дебютує ще один вихованець клубної академії — Назар Стасишин, він вийде на поле в другому таймі.

Господарі притисли гравців «Маріуполя» до власного штрафного майданчика. Першим на удар наважився Олександр Гладкий — у руки Рустаму Худжамову. На це гості відповіли ударом Дмитра Мишньова — вище воріт.

А згодом «Маріуполь» забив. Сергій Болбат підхопив м’яч на своїй половині поля, пройшов з ним мало не до штрафного майданчика «Карпат» і наважився на потужний удар здалеку. Фернандо Тіссоне не зумів завадити пробити, Іван Лобай — не накрив цей удар. Тож Роман Підківка хоч і стрибав і майже дотягнувся, але м’яч залетів у ворота львів’ян.

Після того у центрі уваги опинився Хорхе Карраскаль. Спочатку колумбієць пробив повз рамку воріт з декількох метрів після скидки головою. А згодом півзахисника збили у штрафному майданчику. Він прокинув собі м’яч на хід і поставив ногу, в яку і зіграв гравець «Маріуполя» Мишньов. Свисток арбітра, однак замість того, щоб вказати на 11-метрову позначку, Анатолій Абдула показав жовту картку гравцю «Карпат».

Вирішувати проблему із забитими голами (за 15 турів у «Карпат» було лише 9 забитих голів) міг Гладкий. Форвард отримав пас на хід, обіграв захисника і вже пройшов повз голкіпера. Та в момент удару у підкаті постелився Сергій Яворський, який і вибив м’яч.

Ще раз свою команду Рустам Худжамов, який до цього у грі проти «Зорі» пропустив гол з центру поля, врятує після удару Сергія Мякушка. Гравець Національної збірної України пробивав вже в той момент, коли воротар кидався у правий від себе кут. Однак ногами зумів відбити цей удар.

На цьому гострота біля воріт суперника не зникала, і «Карпати» продовжували тиснути на захист «Маріуполя». Та забити гол в цей вечір їм не вдалося. Як підсумок чергова поразка львів’ян. І головний тренер «Карпат» Сергій Зайцев знову згадує про те, що «треба сходити до церкви».

Поки «Карпати» на 10 місці. Та вже у неділю, 19 листопада, якщо «Чорноморець» та «Сталь» переможуть своїх супрників, «зелено-білі» опустяться на останню сходинку турнірної таблиці.

«Карпати» — «Маріуполь» 0:1

Гол: Боблат, 19

Схожі новини