Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ВМС США почали розслідування через пеніс, намальований у небі над Вашингтоном

  • 18.11.2017, 15:20
  • 1 557

Військово-морські  сили США почали розслідування через гігантський пеніс, намальований у небі екіпажем літака E/A-18 Growler.

Про це повідомляє CNN.

Інцидент стався у четвер над округом Оканоган у штаті Вашингтон. Літак ВМС США пролетів над населеним пунктом, залишивши за собою у небі слід у вигляді чоловічого статевого органу.

Неристойний малюнок здивував місцевих мешканців і вони почали бурхливо обговорювати інцидент у соцмережах. Одна жінка була дуже розчарована побаченим, відзначивши, що їй довелося пояснювати своїм маленьким дітям значення малюнка.

У ВМС США засудили дії свого екіпажу, назвавши їх неприпустимими та незрілими, та вибачилися за інцидент.

"Військово-морський флот вимагає від свого екіпажу найвищих стандартів і ми вважаємо це абсолютно неприйнятним… екіпаж несе повну відповідальність", - сказано у повідомленні ВМС США.

"Поверхневі і незрілі дії сексуального характеру не мають місця у ВМС США", - заявив віце-адмірал Майк Шумейкер, наголосивши на обов’язку службовців "сприяти атмосфері гідності та поваги".

Федеральне управління з авіації США заявило місцевому телеканалу KREM 2, що витівка не загрожувала нічиїй безпеці. Попри це, причетний екіпаж було відсторонено від виконання обов’язків. У зв’язку з інцидентом ВМС США проводить розслідування.

Джерело: Європейська правда

Схожі новини