Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українець намагався продати нирку за три біткойни

  • 18.11.2017, 11:36
  • 1 439

25-річний житель Мелітополя Руслан хотів продати свою нирку за криптовалюту, однак його оголошення сайти врешті заблокували.

На мелітопольському сайті безкоштовних приватних оголошень Торбинка та декількох інших подібних ресурсах у середині листопада з'явилася пропозиція про продаж нирки за криптовалюту. «Продам нирку за 3 біткойни. Орієнтовний аналог 20 тис. євро. Оплата виключно в біткойнах. Мені 25 років, здоровий, без шкідливих звичок, RH 2 (-). Готовий пройти обстеження за власний рахунок в будь-якій клініці. Бажано провести операцію в Туреччині. Пишіть в личку».

Щоправда, вже досить скоро всі оголошення позакривали модератори сайтів, оскільки офіційного ринку людських органів в Україні немає: «Заборонено розміщувати оголошення про купівлю-продаж органів і тканин людини». Втім, виданню vlasti.net вдалось поспілкуватись з автором.

За словами хлопця, він живе і працює в Мелітополі, займається спортом і стежить за своїм здоров'ям. Продати нирку вирішив не тому, що терміново потрібні гроші, а бо хоче забезпечити своє майбутнє. І найбільш надійною інвестицією вважає саме криптовалюти.

Перед публікацією пропозиції Руслан досконально вивчив тему, ринковий попит і пропозиції. Видалити нирку йому можуть і в Запорізькій клінічній лікарні, але він місцевим медикам не довіряє, тож хотів би провести процедуру в Туреччині.

Схожі новини