Передплата 2024 ВЗ

Клімкін: "На Донбасі російських танків більше, ніж має армія Британії"

  • 16.11.2017, 15:50
  • 745

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Росія розмістила на Донбасі в чотири рази більше танків, ніж має британська армія.

Про це він розповів у коментарі Daily Mail.

"Ми обговорюємо Донбас. Росія каже, що їх там немає, незважаючи на наявність до 500 танків - що в чотири рази більше, ніж танків у британській армії на озброєнні — нарівні з сотнями іншого важкого озброєння і тисячами російських регулярних військових та найманців", - сказав Клімкін.

Також він заявив, що Кремль причетний до кіберсаботажу в Україні, зокрема щодо її електромережі. Клімкін сказав, що поруч із танками та гарматами і втручанням у вибори це - природа гібридної війни, яку Росія веде на Заході.

Він зробив цю заяву після того, як прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей звинуватила Росію у намаганні "сіяти розбрат на Заході".

Про це на своїй сторінці написав головний експерт антикорупційної групи

Як відомо, 13-14 листопада пройшли повторні співбесіди з кандидатами на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань, першого заступника та заступника директора ДБР.

У списку кандидатів — 19 осіб, серед них були, зокрема, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, народний депутат від БПП Юрій Македон, співробітник Генпрокуратури Ольга Варченко.

Схожі новини