Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині раніше судимий чоловік обікрав покійника

  • 14.11.2017, 13:54
  • 1 395

Поліція затримала зловмисника, який викрав речі в чоловіка, що раптово помер в дорозі. Він забрав у покійника мобільний телефон, срібний ланцюжок з хрестиком та банківську карту, з якої зняв 5 тис. грн.

Цей випадок трапився понад два місяці тому, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, передає Захід.нет.

«40-річний хмельничанин прибув на Старосамбірщину для святкування Дня десантника. Свого часу він проходив тут строкову службу, тому домовився з колишніми співслужбовцями про зустріч. Проте до місця призначення чоловік так і не дістався, помер дорогою, оскільки мав проблеми зі здоров’ям», ‒ розповів заступник начальника Старосамбірського відділення поліції Василь Голубець.

Дружина покійного, яка приїхала за тілом, помітила, що деяких речей немає. Вона написала заяву в Старосамбірське відділення поліції, зазначивши, що відсутні мобільний телефон, срібний ланцюжок з хрестиком та банківська картка, з якої в подальшому зняли близько 5 тис. гривень.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 53-річний житель міста Хирів, раніше судимий за кишенькові крадіжки. У нього виявили викрадений телефон.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Поліція з’ясовує обставини та перевіряє зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.

Схожі новини