Передплата 2024 «Добра кухня»

З'явилися результати зустрічі Волкера і Суркова

  • 14.11.2017, 12:55
  • 1 320

США представили Росії доповнення до запропонованого Кремлем варіанту резолюції щодо розміщення миротворчої місії ООН на окупованому Донбасі.

Про це повідомив помічник президента Росії Владислав Сурков за підсумками зустрічі, що відбулася 13 листопада в Белграді зі спецпредставником США з питань України Куртом Волкером, передає ТАСС.

"Детально обговорили російську ініціативу щодо розгортання сил ООН в Україні. Американські друзі передали свої пропозиції до нашого проекту резолюції Радбезу - двадцять дев'ять абзаців. Три з них наша делегація визнала прийнятними", - зазначив помічник президента Росії.

За його словами, сторони вирішили продовжувати роботу щодо зближення позицій.

На зустрічі Сурков і Волкер висловили солідарність, що "мінські угоди повинні бути реалізовані".

Водночас Волкер заявив, що "у США й РФ різні концепції досягнення миру на Донбасі, але сторони продовжать спільну роботу".

Також у спільній заяві сторін, опублікованій на офіційному сайті посольства США в РФ, говориться, що у США й РФ різні концепції досягнення миру на Донбасі, але сторони продовжать спільну роботу.

"У мінських угодах містяться політичні заходи і заходи безпеки (щодо виходу з кризи). Обидві сторони погодилися проаналізувати сьогоднішню зустріч і подумати про подальші шляхи вирішення цієї проблеми", - йдеться в заяві.

Схожі новини