Передплата 2024 «Добрий господар»

Компанія Disney анонсувала нову трилогію про «Зоряні війни»

  • 11.11.2017, 16:15
  • 1 310

Нові герої кіносаги не будуть пов'язані з історією родини Скайуокерів.

Компанія Disney анонсувала нову трилогію про «Зоряні війни»
Компанія Disney анонсувала нову трилогію про «Зоряні війни»

Кінокомпанія The Walt Disney Company оголосила про плани зняти четверту трилогію за мотивами легендарної кіносаги «Зоряні війни». Відповідну заяву оприлюднили на офіційному сайті «Зоряних воєн».

Як зазначається, сценаристом і режисером нових фільмів стане Райан Джонсон, який зняв восьмий епізод кіноепопеї «Епізод VIII: Останні джедаї», прем'єра якого запланована на 14 грудня цього року.

Нова трилогія не буде пов'язана з історією родини Скайуокерів. «Джонсон представить нових героїв з того закутка галактики «Зоряних воєн», який раніше ніким не досліджувався», - йдеться в повідомленні компанії.

Як відомо, в жовтні 2012 року The Walt Disney Company придбала засновану Джорджем Лукасом компанію Lucasfilm, яка володіє правами на «Зоряні війни», за $4,05 млрд. Одразу після цього повідомили про продовження кіносаги Лукаса. Перша серія трилогії, «Епізод VII: Пробудження Сили» (режисер Джей Джей Абрамс), вийшла на екрани 14 грудня 2015 року. У тому ж році представники The Walt Disney Company заявили, що компанія збирається випускати по одному новому фільму в циклі «Зоряні війни» щороку.

Вихід дев'ятого епізоду, який поки не має повної назви, попередньо запланований на 2019 рік. Крім того, Lucasfilm запустила у виробництво окремий кіносеріал-антологію «Зоряні війни: історії». Першою її частиною стала стрічка «Бунтар Один» (2016, режисер Гарет Едвардс). Друга картина цього циклу - «Хан Соло» (режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер) - в даний час знімається і повинна з'явитися на екранах у 2018 році.

Джерело:zaxid.net

Схожі новини