Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін хоче покарати винуватців зриву його зустрічі з Трампом

  • 11.11.2017, 15:17
  • 1 815

Президент Росії Володимир Путін відреагував на зірвану зустріч із господарем Білого дому Дональдом Трампом.

За його словами, сталося це через нестикування у протоколі, пишуть російські ЗМІ.

Водночас він наголосив, усі винні в тому, що зустріч між обома президентами не відбулася у В’єтнамі, понесуть покарання.

"Але нічого страшного не сталося. Нам вдалося обговорити нові можливості, які надає цифрова економіка для розвитку економічних зв'язків, і інші питання саміту.Дональд Трамп — надзвичайно доброзичлива та комфортна для роботи людина", — додав Путін.

Нагадаємо, раніше представники російського президента заявляли, що Володимир Путін та Дональд Трамп зустрінуться 10 листопада у В’єтнамі, де відбудеться саміт учасників Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), проте згодом у Державному департаменті США наголосили, що Володимир зустріч між російських і американським президентом не відбудеться, поготів її навіть в офіційному анонсі не було.

За деякий час у мережі поширили відео, як Трамп і Путін довго тиснули один одному руки під час саміту АТЕС. Крім того, з’явилися кадри, як президенти США та Росії провели короткі перемовини.

Як опісля повідомила прес-служба Кремля, під час такої нетривалої розмови Путін і Трамп погодили спільну заяву щодо конфлікту в Сирії.

Джерело: 24tv

Схожі новини