Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Джордж Клуні шокував заявою про закінчення акторської кар'єри

  • 10.11.2017, 18:50
  • 1 459

Оскароносний голлівудський 56-річний актор Джордж Клуні , зірка фільму "11 друзів Оушена" оголосив, що назавжди йде з кіно.

Джордж Клуні шокував заявою про закінчення акторської кар'єри
Джордж Клуні шокував заявою про закінчення акторської кар'єри

Джордж Клуні хоче не просто взяти кінопаузу, а попрощатися із кіно. Про це він заявив у інтерв’ю газеті The Sunday Times. За словами Клуні, він хоче зосередитись на сім’ї та вихованні дітей.

"Я виконував головні ролі у кіно доволі довго. Але мені вже 56 років, і в мене більше немає потреби зніматися, щоби знайомитися з дівчатами! Та й мені уже не варто цього робити!" — відзначив актор.

Три роки тому Джордж Клуні одружився із красунею-адвокатом Амаль. А 6 червня цього року у 56-річного актора і його 39-річної дружини народилася двійня. Син Олександр та донька Елла. Вони стали первістками і для Джорджа, і для Амаль.

Ще одна причина такого рішення — матеріальна. Виявляється, Клуні розглядав свою роботу лише, як спосіб заробітку. Цього року актор продав свою компанію із виготовлення текіли. Він виручив за неї більше мільярда доларів.

"Я займався акторством, аби заробляти на життя і оплачувати рахунки. Але відтоді, як я продав компанію з виготовлення текіли, я більше не потребую грошей", — розповів актор.

Про Джорджа Клуні весь світ дізнався після серіалу "Швидка допомога", за свою кар'єру знявся вже більше ніж у 70 фільмах. Також він постав в ролі режисера у шести фільмах.

Клуні лауреат премій "Оскар" і "Золотий глобус" у номінації "Краща чоловіча роль другого плану" за фільм "Сіріана", володар премії "Золотий глобус" за роль мільйонера Метта Кінга в драмі "Нащадки" і за роль в комедії "О, де ж ти, брат?". Вдруге отримав "Оскар" як продюсер в номінації "Кращий фільм" за фільм "Операція "Арго". За цей же фільм був удостоєний четвертого "Золотого глобуса" і першої статуетки BAFTA.

У 2009 році був визнаний журналом Time одним з 100 найбільш впливових людей світу.

Джерело: 24 tv