Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стівена Сігала знову звинуватили в сексуальних домаганнях

  • 10.11.2017, 16:34
  • 974

Американська кіноакторка Порша де Россі звинуватила актора і продюсера Стівена Сігала в сексуальних домаганнях.

Стівена Сігала знову звинуватили в сексуальних домаганнях
Стівена Сігала знову звинуватили в сексуальних домаганнях

Вона зіграла найбільші ролі в серіалах "Еллі Макбіл", "Уповільнений розвиток" і "Скандал". Де Россі - лесбіянка і останні дев'ять років живе в одностатевому шлюбі з американською телеведучою Еллен Лі Дедженерес.

У своєму Twitter вона розповіла, що прийшла до пана Сігала в офіс на кінопроби, і там він їй сказав, що за кадром важливо мати взаємну симпатію, після чого розстібнув блискавку на своїх шкіряних штанях.

Акторка каже, що потім вибігла з кімнати і розповіла своєму агентові про цей інцидент. "Можливо, він не в твоєму смаку", - нібито відповіла їй агент.

Акторка не уточнила, для якого фільму проводили проби, і в якому році це сталося. Еллен Лі Дедженерес поділилася твітами де Россі в своєму акаунті, де у неї 75 мільйонів підписників і написала: "Пишаюся своєю дружиною".

65-річний актор захоплюється східними єдиноборствами, і став відомим у 1980-і і 90-і роки, коли зіграв у бойовиках "В облозі" та "У смертельній небезпеці", які стали популярними.

У 2016 році він отримав російський паспорт з рук Володимира Путіна. Пана Сігала почали звинувачувати в непристойній поведінці і домаганнях й інші жінки, серед яких акторка Джуліанна Маргуліс і супермодель Дженні Маккарті.

Джерело: ВВС Україна

Схожі новини