Передплата 2024 «Добра кухня»

Хорватія розгромила Грецію у першому матчі плей-офф до чемпіонату світу

  • 10.11.2017, 12:17
  • 881

Хорватія перемогла Грецію у першому матчі плей-офф до ЧС-2018 – 4:1.

Основний захисник збірної Греції Костас Манолас не поїхав до Загребу через дискваліфікацію від ФІФА, оскільки на думку працівників футбольної організації гравець Роми спеціально отримав жовту картку в рамках 9 туру відбору.

Перший гол для Хорватії забезпечив грек Карнезіс. Воротар Уотфорда, отримавши пас від власного гравця, занадто довго думав, що йому робити з м’ячем. Калініч ледве сферу не відібрав, і Карнезіс вимушений був збивати Ніколу — пенальті реалізував Модріч. Через шість хвилин екс-гравці Дніпра організували другий гол. Захисники гостей неуважно зіграли з Калінічем, який п’ятою замкнув простріл від Стрініча. На 29 хвилині Домагой Віда вибив на кутовий небезпечний простріл "синіх". Після подачі з стандарту Сократіс Папастопулос скоротив відставання. Інтрига тривала три хвилини — це Перішич замкнув подачу від Врсалько. Наприкінці першого тайму Карнезіс протягом кількох секунд парирував два непрості постріли від Крамаріча та Калініча.

У перерві тренер греків Скіббе змінив Маніатіса на захисника Ретсоса, але це не вберегло еллінів від ще одного пропущеного голу. На 49 хвилині Стафілідіс подарував м’яча Врсалько, а Шіме віддав на вільного Крамаріча — 4:1. Після голу нападника Хоффенхайма суперники обмінялися небезпечними моментами (Крамаріч, Перішич — Мітроглу, Сократіс).

До фінального свистка господарі були ближчими до п’ятого голу, аніж греки до другого. Хорвати переконливо перемагають та майже забезпечують собі поїздку до Росії.

Плей-офф до чемпіонату світу, перший матч

Хорватія — Греція — 4:1

Голи: Модріч, 13, пен., Калініч, 19, Перішич, 33, Крамаріч, 49 — Сократіс, 30

Джерело: Футбол 24

Схожі новини