Передплата 2024 ВЗ

Благочинна організація шукає волонтерів до Дня Св. Миколая

  • 10.11.2017, 08:35
  • 1 316

Академія Української Молоді” розпочала набір волонтерів на благочинну акцію „Миколай про тебе не забуде!”.

Благочинна організація шукає волонтерів до Дня Св. Миколая
Благочинна організація шукає волонтерів до Дня Св. Миколая

Завдання волонтерів збирати та пакувати подарунки на Фабриці Святого Миколая. Вони також розносять їх по домівках дітей, які з нетерпінням чекають на посланців в червоних шапках, ввечері 18 грудня.

Метою акції є подбати про те, щоб Святий Миколай прийшов до всіх, хто цього справді дуже потребує.

Для того, щоб перетворитись на Помічника Святого Миколая потрібно зареєструватись на сайті акції http://mykolaj.com.ua/, а також пройти коротке навчання, яке відбудеться 25 листопада.

Пакування подарунків на Фабриці Святого Миколая відбудеться 2 та 9 грудня, а ввечері 18 грудня волонтери розноситимуть подарунки по домівках малечі.

МГО „Академія Української Молоді” органузову акцію спільно з навчальними закладами та небайдужими громадськими організаціями вже 17 років поспіль. У Львові помічниками-волонтерами Святого Миколая щорічно стає близько 500 волонтерів: учні старших класів, студенти львівських ВНЗ, молодь.

Реєстрація волонтерів триватиме до 1 грудня 2017 року.

Також організація запрошує зголоситися волонтерів-водіїв допомогти з перевезенням Помічників та подарунків.

Якщо Ви не маєте можливості стати волонтером, але хочете долучитись до акції, Ви можете допомогти зібрати подарунки. Для цього просто зв'яжіться з МГО „Академія Української Молоді” і розмістіть коробку для збору подарунків (іграшок, канцелярського приладдя, солодощів, книг) у офісі Вашої компанії.

Схожі новини