Передплата 2024 «Добра кухня»

Китаєць купив 25 iPhone X, щоб зробити пропозицію

  • 09.11.2017, 20:55
  • 1 371

Щоб зробити пропозицію коханій дівчині, хлопець купив обручку, троянди і 25 нових iPhone X.

Китаєць купив 25 iPhone X, щоб зробити пропозицію
Китаєць купив 25 iPhone X, щоб зробити пропозицію

Про це розповідає Oddity Central.

Чень Мін, молодий дизайнер відеоігр з компанії Shenzen, вирішив зробити пропозицію своїй дівчині. Хлопець хотів бути оригінальним, тому вигадав спосіб, як здивувати кохану. Чень попередньо замовив 25 новеньких iPhone X, які, на той момент, офіційно іще не продавалися.

Коли кампанія запустила продаж смартфонів, хлопець отримав свої телефони і почав готувати сюрприз. Він попросив друзів дівчини відволікти її, але так, щоб вона нічого не запідозрила.

Тоді він взяв 25 iPhone X і виклав їх у формі серця. Навколо них хлопець розкидав пелюстки троянд, а у самому центрі серця поставив коробочку, у якому була обручка.

Коли Чень був готовий, друзі привели дівчину у назначене місце. Як тільки він побачив свою кохану, став на коліно, взяв у руки обручку і запропонував дівчині стати його дружиною. Вона відповіла йому “Так!”

На усі смартфони Чень витратив близько $31 500. Після пропозиції пара вирішила, що для них 25 айфонів — це надто багато, тому роздарувала їх своїм друзям, які були присутні на освідченні.