Передплата 2024 «Добрий господар»

В зоні бойових дій на Донбасі за добу загинули 2 військових

  • 08.11.2017, 08:35
  • 971

В зоні бойових дій на Донбасі за добу загинули двоє військових, ще двоє отримали бойові травми і один дістав поранення. 

Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

Повідомляється, що на Приморському напрямку бойовики били з 82-міліметрових мінометів та озброєння БМП по оборонцях Гнутового. Також озброєння БМП окупанти застосовували на підступах до Миколаївки, Водяного, Березового.

Унаслідок гранатометного обстрілу опорного пункту біля Новотроїцького один боєць отримав бойову травму.

На Луганському напрямку мінометами обстрілювали позиції української армії неподалік Новотошківського.

Після 18 години продовжилися обстріли укріплень ЗСУ у районі Кримського із великокаліберних кулеметів та 82-міліметрових мінометів. Ближче до опівночі бойовики випустили 10 мін калібру 120 міліметрів. Саме внаслідок цього обстрілу і загинули бійці.

Зазначається, що загалом за минулу добу бойовики 17 разів порушили перемир’я. Українські військові 12 разів, використовуючи піхотне озброєння, пригнічували провокації вогнем у відповідь

Нагадаємо, Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі на засіданні в Мінську підтвердила запровадження безстрокового режиму припинення вогню на Донбасі з 25 серпня, яке отримало назву «шкільне перемир'я». Таке рішення було ухвалено у зв'язку з початком навчального року.

Проте, протягом майже двох місяців бойовики щодня порушують його, обстрілюючи позиції української армії та житлові квартали прифронтових міст.

Джерело: Громадське

Схожі новини