Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Twitter випадково видалив аккаунт Трампа

  • 03.11.2017, 14:35
  • 665

Twitter-аккаунт президента США Дональда Трампа в четвер увечері зник. У компанії послалися на людський фактор - помилку співробітника.

Про це пише AFP.

У четвер близько 7:00 вечора читачів сторінки Трампа @realDonaldTrump зустріло повідомлення "Вибачте, ця сторінка не існує!"

"Раніше сьогодні обліковий запис @realDonaldTrump ненавмисно деактивовано через людську помилку співробітника Twitter. Обліковий запис було відключено на 11 хвилин, і відтоді він був відновлений. Ми продовжуємо розслідування і вживаємо заходів, щоб це не повторилося", - йдеться в офіційному акаунті керівництва Twitter.

Пізніше на сторінці керівництва Twitter з'явилося повідомлення: "Завдяки нашому дослідженню ми дізналися, що це було зроблено працівником служби підтримки Twitter, який зробив це в останній робочий день".

У Трампа 41,7 мільйона читачів на його особистому аккаунті в Twitter. Офіційний обліковий запис Білого дому, @POTUS, який налічує 20,9 мільйона читачів не постраждав.

Президент США не написав про зникнення свого аккаунта, але після того, як він був відновлений, Трамп опублікував повідомлення про свою податкову реформу.

Схожі новини