Передплата 2024 ВЗ

Соболєв: "Мобілізацію під Раду на наступний тиждень не оголошуємо"

  • 02.11.2017, 13:46
  • 660

Обстановка в наметовому містечку біля Верховної Ради спокійна, протестувальників на місці мало, порядок забезпечують близько десяти правоохоронців.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", станом на день четверга на вулиці Грушевського встановлено 20 наметів, які самі учасники акції називають "військовим табором", у Маріїнському парку — близько 40, які об'єднані в "політичний табір".

За сценою, встановленою на площі Конституції, розміщено лекторій — великий целофановий намет.

У коментарі агентству народний депутат Єгор Соболєв (фракція "Самопоміч") розповів, що кияни підтримують протестувальників — приносять гроші та продукти харчування.

"Ми не розходимося, але й мобілізації на наступний тиждень, який буде пленарним, ми не оголошуємо, адже ніяких резонансних законопроектів там не буде. Поліції біля ВР теж немає, ми вже думаємо самим узяти будівлю під охорону", — сказав він.

Єгор Соболєв запевнив, що наметові містечка стоятимуть до виконання всіх вимог протестувальників, а саме — зміни виборчого законодавства, скасування депутатської недоторканності та створення Антикорупційного суду.

Схожі новини