Передплата 2024 «Добрий господар»

Козловський заперечив ймовірність переходу ФК «Карпати» під його контроль

  • 31.10.2017, 15:16
  • 965

Раніше «Карпати» виставили на продаж 50% акцій клубу за 1 грн.

Відомий львівський бізнесмен Григорій Козловським заперечив можливість придбання 50% акцій футбольного клубу «Карпати». Про це Козловський заявив 31 жовтня сайту «Футбол 24», коментуючи інформацію про його переговори з теперішнім власником ФК «Карпати» Петром Димінським.

«Я про це дізнався із медійного простору. Це є абсолютна дурня. Щодо того, чи ведуться якісь переговори… Я завжди казав і буду казати, що ми товаришуємо з «Карпатами». Це — нормальний процес, адже всі між собою спілкуються і дружать. Але про ніякий перехід клубу мова взагалі не йде», — заявив Григорій Козловський.

Раніше спортивне видання Tribuna.com повідомило, Козловський ще з вересня веде переговори з власником ФК «Карпати» Петро Димінським про передачу клубу в управління. За даними Tribuna.com, угода про передачу клубу Козловському уже нібито досягнута.

Цікаво, що у розмові з «Футбол 24» Григорій Козловський заявив, що з радістю погодився б стати президентом ФК «Карпати».

«Я узагалі є противником того, щоб клуб комусь належав — Козловському, Димінському чи комусь іншому. У Львові повинна бути народна команда. Має бути створена народна рада, де існуватиме публічність і відкритість, де усі розумітимуть, який бюджет і куди витрачаються гроші тощо. За зразок структури беру «Барселону». Інвестори повинні наймати собі президента для того, щоб він виконував певні завдання. Якщо так колись станеться, що мене візьмуть на цю роботу, я з радістю погоджуся», — сказав Григорій Козловський.

Схожі новини