Передплата 2024 «Добрий господар»

Штаб Собчак покинули дві третини співробітників

  • 31.10.2017, 17:35
  • 1 638

Штаб російської журналістки Ксенії Собчак, яка заявила про намір балотуватися в президенти РФ, покинув політтехнолог Олексій Ситніков разом з усією своєю командою.

Про це з посиланням на одного із співробітників передає Комерсант.

"Штаб порожній, Ситніков повів із собою майже дві третини всіх співробітників штабу. Просто тихо пішли і все", - розповів він.

Пізніше в коментарі РБК цю інформацію підтвердив і сам політтехнолог, який в 90-х працював у передвиборчому штабі Бориса Єльцина.

Ситніков пояснив, що в колективі Собчак зараз панує плутанина і відсутні гроші на саму кампанію, яка, за його словами, "придумана на коліні".

"Це не можна навіть штабом називати, команда тільки складається. Там все незрозуміло, навіть перераховувати безглуздо, що саме. Що стосується фінансів, то я сам знімав офіс... У штабі збирають столи, там навіть принтера немає", - заявив він.

Крім того, Ситніков заявив, що під час поїздки Собчак на семінари в Єкатеринбург і Краснодар члени штабу скидувалися "хто скільки може" на квитки прес-секретарю, оператору і охороні.

"Їй семінар оплачував організатор, але потрібно було послати прес-секретаря з нею, охорону - раптом (мер Єкатеринбурга Євген) Ройзман підійде або чорнилом обіллють, ну і оператор потрібен, щоб знімати на сайт", - додав він.

У свою чергу член штабу Собчак журналіст Антон Красовський зазначив, що Ситнікову відразу було сказано, що "команда тільки будується, а, власне, виборча кампанія почнеться з моменту реєстрації кандидата".

Схожі новини