Передплата 2024 «Добра кухня»

На львівських кладовищах провели прибирання території

  • 30.10.2017, 19:54
  • 995

Як повідомили у відділі благоустрою управління інженерного господарства ЛМР, на усіх львівських кладовищах проведено прибирання території з нагоди Дня усіх святих та поминання померлих - 1 листопада.

«Ми провели огляд усіх кладовищ м. Львова. У нас їх 10. Утримання цвинтарів міста Львова здійснює ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг».

Усі цвинтарі готують до поминальних днів. Станом на сьогодні санітарний стан львівських кладовищ задовільний», - розповів Валерій Самойленко, начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР.

Зокрема, станом на 30 жовтня, території Янівського, Голосківського та Сихівського цвинтарів очищено від повалених дерев під час буревію в ніч з 5 на 6 жовтня 2017 року та приведено територію до належного санітарного стану.

Із закритих цвинтарів вивезено сміття з місць його складування.

Незважаючи на це, прибирання місць родинних поховань їх користувачами продовжується, а відповідно робота з прибирання територій цвинтарів (підмітання доріжок, вивезення сміття та листя) працівниками ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» проводиться у посиленому режимі.

На Янівському цвинтарі приведено до належного санітарного стану Меморіал Січових Стрільців на полі № 38 та Меморіал жертв московського комуністичного режиму на полі № 55.

Схожі новини