Передплата 2024 «Добра кухня»

Меган Маркл вагітна від принца Гаррі

  • 27.10.2017, 12:40
  • 2 350

Принц Гаррі і Меган Маркл зустрічаються з літа минулого року. До листопада 2016-го їм вдавалося приховувати свій роман. Пара офіційно не повідомляла ще про заручини, проте в ЗМІ вже з'являються повідомленні про вагітність Меган Маркл.

Меган Маркл вагітна від принца Гаррі
Меган Маркл вагітна від принца Гаррі

Західні ЗМІ стверджують, що підготовка до заручин Принца Гарі з актрисою Меган Маркл вже розпочалася. Для прикладу, актриса відмовилася від зйомок у восьмому сезоні "Форс-мажорів" і переїхала в Кенсінгтонський палац. Джерела близькі до пари стверджують, що про весілля пара оголосить тільки в наступному році, ймовірно, весілля відбудеться на початку літа 2018 року.

Журнал Ace Showbiz повідомляє, що обраниця принца Меган Маркл вагітна. Ймовірно, вона перебуває вже на четвертому місяці.

"М'яко кажучи, це неочікувано — позашлюбна дитина ризикує спричинити скандал у королівській родині — але Гаррі та Меган прагнуть створити разом сім'ю. Чим швидше, тим краще", — повідомило джерело.

Зі слів джерела, Гаррі щасливий і вже розповів про своє майбутнє батьківство бабусі Єлизаветі. За словами королеви, це "не найвдаліша ситуація", але вона пообіцяла підтримати закоханих.

Джерело: 24канал

Схожі новини