Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З'явилися результати ДНК-експертизи у справі про ДТП із Димінським

  • 27.10.2017, 10:58
  • 1 651

Зразки ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена і президента ФК "Карпати" Петра Димінського належить не тій людині, яку намагаються видати за водія авто.

Про це в ефірі 112.ua сказав народний депутат від "Народного фронту", член колегії МВС Антон Геращенко.

"На сьогодні слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія Мерседеса, який привів до загибелі 30-річної львів'янки, це не та людина, яка була насправді за кермом", - наголосив він.

За словами Геращенка, були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки й експертиза ДНК Димінського з його будинку й особистих речей.

Він додав, що слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.

"Судячи з того, що Димінський уже 2 місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна - ми розуміємо, хто був за кермом", - сказав Геращенко.

Він також додав, що зараз готуються відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельної ДТП.

"Що стосується його охоронців, які були в джипі, вони також ховаються від слідства, яке хоче їх допитати в якості свідків. Це також побічно дає зрозуміти, хто був за кермом. Слідство триває. Той, хто був за кермом, відповість за загибель дівчини ", - підсумував Геращенко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що водій Димінського, який взяв на себе ввіну за смертельне ДТП потрапляє під амністію.

Як повідомляв "Обозреватель", родичі 31-річної Наталії Тріль, яка загинула в ДТП за участю Димінського, підозрюють наслідок в навмисному затягуванні розслідування .

Раніше слідство здобуло докази того, що за кермом автомобіля Mercedes був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського , який взяв на себе провину за смертельне ДТП, в якому загинула 31-річна Наталія Тріль.

Сам бізнесмен Петро Димінський не ходить на допити у справі про смертельне ДТП за участю його автомобіля. Після аварії бізнесмен виїхав за кордон .

Джерело: Обозреватель

Схожі новини