Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нацагентство з питань запобігання корупції перевірить виграші Ляшка

  • 26.10.2017, 08:20
  • 952

Нардеп-радикал вказав три виграші в лотереї.

Нацагентство з питань запобігання корупції перевірить виграші Ляшка
Нацагентство з питань запобігання корупції перевірить виграші Ляшка

Національне агентство з питань запобігання корупції заявило, що перевірить інформацію про виграш понад півмільйона гривень народним депутатом Олегом Ляшком.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Як мовиться в повідомленні агентства, НАЗК перевірить подану Ляшком декларацію про такий виграш, враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкту декларування, тобто самого Ляшка.

У разі виявлення порушень агентство вживе заходів відповідно до чинного законодавства.

Олег Ляшко 24 жовтня подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: він задекларував три виграші, у 283 тисяч 560, 153 тисячі 485 і 134 тисячі гривень, на загальну суму понад 571 тисячу гривень.

Як зазначено в повідомленні, ці кошти є його виграшами в Українській національній лотереї.

За даними сайту «Наші гроші», з 2015 року Українська національна лотерея стала монополістом на ринку — Рада національної безпеки і оборони ввела санкції проти «М.С.Л.» та «Патріот» через підконтрольність російським бізнесменам. УНЛ відома розіграшами лотерей «Супер лото», «Лото максима», «Кєно», «Лото трійка», «Секунда удачі».

У 2016 році УНЛ переоформили на тренера з велоспорту тернопільської дитячої спортшколи Романа Зеньо. За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, сьогодні кінцевим бенефіціаром Української націон Джерело: Главком

Схожі новини