Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Аваков "Ніякого конфлікту з президентом немає. Ми цілком дружньо зідзвонюємося"

  • 23.10.2017, 17:18
  • 668

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував інформацію ЗМІ про те, що у нього нібито виник конфлікт із президентом Петром Порошенком.

"Ніякого конфлікту з президентом України я не маю. Ми цілком дружньо зідзвонюємося, наші стосунки цілком дружні і я б сказав товариські, якщо можна сказати так про стосунки міністра і президента", - сказав він у коментарі 112 каналу, передає Цензор.НЕТ із посиланням на lb.ua.

Аваков сказав, що такі стосунки встановилися у них ще з часів Революції гідності.

"Водночас у мене є своя точка зору з цілої низки питань, і це моя робота - цю точку зору просувати, а робота президента й інших функціонерів - цю точку зору дискутувати. І те, що вищі державні діячі час від часу збираються та обговорюють актуальні питання, - це нормально. І справді, всі ці обговорення не відбуваються гладко, але відбуваються в рамках нормальної робочої дискусії. Такого, що ох, вони посварилися і кинули один в одного склянку води, - такого немає. Склянка води - тільки для одного", - заявив він.

Видання нагадує, що минулого тижня кілька ЗМІ повідомили, що Порошенко та Аваков посварилися після того, як на вулиці Грушевського встановили намети. Президент нібито був незадоволений тим, що співробітники правоохоронних органів, підконтрольні Авакову, дозволили це зробити.

Схожі новини