Передплата 2024 «Добра кухня»

Бійка з нардепом Андрієм Лозовим сталася через крадіжку французького бульдога

  • 23.10.2017, 16:55
  • 4 440

Народний депутат підібрав у селі чужого собаку, вирішивши, що господарі про нього не дбають

Причиною бійки за участі народного депутата Андрія Лозового у неділю, 22 жовтня, у селі Хащованя Сколівського району стала крадіжка французького бульдога, а не конфлікт із працівниками лісгоспу. Про це «Дивись.info» розповів учасник подій, ветеран АТО Володимир Луцик, який стверджує, що його побили охоронці нардепа.

За словами Володимира Луцика, до нього за допомогою звернувся житель села Хащованя, у якого пропав французький бульдог. Через деякий час собаку виявили у автомобілі, яким приїхав нардеп від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

«Ми гуртом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину. Там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку. Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є господар і що він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його кликати. Далі почали збиратися люди, ми стояли й чекали. Потім ми зайшли у народний дім у селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат», — розповів Володимир Луцик.

Володимир Луцик заявив, що його побили охоронці нардепа

Після цього, за його словами, мешканці села почали переконувати нардепа, що підібраний ним собака має власника. Однак люди, які приїхали разом із Лозовим, заявили, що не віддадуть тварину, бо та не доглянута і голодна. У ході розмови і сталася бійка, під час якої постраждав Володимир Луцик.

Раніше того дня Андрій Лозовий справді написав у Facebook, що підібрав на вулиці французького бульдога. «Якщо об'явиться господар — вертати бульдога точно не буду. Не можна так знущатися над створінням божим. Хто готовий взяти малого — віддам у дуже надійні руки, пишіть у приватні повідомлення, правда. Усі витрати щодо лікування — готовий закрити», — додав Андрій Лозовий.

Андрій Лозовий фактично підтвердив крадіжку собаки, написавши, що готовий віддати бульдога будь-кому, крім господаря

Прикметно, що уже після сутички Андрій Лозовий заявив, що напад на нього має політичні причини. «Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП «Славський лісгосп» Сергій Кокотць і його ставленик — кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега. Між іншим люди, які прийшли до мене на зустріч в Хащовині, самі виганяли тітушок і провокаторів», — написав народний депутат.

За інформацією «Дивись.info» Володимир Луцик написав у Сколівський райвідділок поліції заяву щодо побиття охоронцями нардепа. Окрім того, місцева поліція отримала ще й заяву від іншої особи щодо побиття народного депутата.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що народний депутат України 22 жовтня перебував на зустрічі з виборцями у народному домі «Просвіта» села Хащованя Сколівського району. Близько 18:25 в ході зустрічі з громадськістю у приміщенні «Народного дому» відбувся словесний конфлікт між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом України», — повідомили в Нацполіції Львівщини у понеділок, 23 жовтня, вранці.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст 346 КК України (погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров'ю, знищенням або пошкодженням майна народного депутата України, керівника політичної партії України).

Львівський сайт Вголос, посилаючись на власні джерела, повідомив у понеділок, що Андрій Лозовий уже повернув вкраденого собаку його власниці.

Судячи з фотографій, які Андрій Лозовий часто публікує в соцмережах, він явно любить собак і особливо французьких бульдогів. Раніше у телепрограмі «Світське життя» він розповідав, що є власником французького бульдога, якого назвав Іваном Петровичем — «на честь Котляревського».

Поліція відкрила кримінальне провадження через бійку за участю нардепа Лозового на Сколівщині

Поліція відкрила кримінальне провадження через бійку за участю народного депутата від «Радикальної партії» Андрія Лозового, яка сталася в неділю, 22 жовтня, у селі Хащованя поблизу Славського на Львівщині.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Львівській області, 22 жовтня о 18:52 до Сколівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя райцентру Сколе про те, що в селі Хащованя Сколівського району працівники одного із відпочинкових комплексів спричинили тілесні ушкодження народному депутату України.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що народний депутат України 22 жовтня перебував на зустрічі з виборцями у народному домі «Просвіта» села Хащованя Сколівського району. Близько 18:25 в ході зустрічі з громадськістю у приміщенні «Народного дому» відбувся словесний конфлікт між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом України», — повідомили в поліції.

У зв’язку з цим поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст 346 КК України (погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров'ю, знищенням або пошкодженням майна народного депутата України, керівника політичної партії України).

Нагадаємо, про бійку, яка сталася під час зустрічі з виборцями, сам нардеп Андрій Лозовий повідомив у Facebook. Парламентар звинувачує в нападі очільника місцевого лігоспу і пов’язує інцидент з виборами на посаду на голову Славської ОТГ, які мають відбутися в Славському 29 жовтня.

На Львівщині напали на нардепа Андрія Лозового

На Львівщині невідомі особи намагалися зірвати зустріч народного депутата «Радикальної партії» Андрія Лозового з виборцями. Про це сам парламентар написал у Facebook.

Інцидент стався у Сколівському районі, поблизу відпочинкового комплексу «Берлога» у селі Хащованя поблизу Славського.

«Провокатори від влади намагались зірвати зустріч, але все добре», — написав він.

Згодом нардеп написав, що у Львівській області на нього нібито напала «лісова мафія».

«Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП «Славський лісгосп» Сергій Кокотць і його ставленик - кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега», - стверджує парламентар. Як пише «Українська правда», на місце виїхала слідчо-оперативна група.

«Усіх осіб - учасників конфлікту встановлено. Проводиться перевірка. Після цього ухвалюватиметься рішення про кваліфікацію», — повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Джерело: zaxid.net