Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині чоловік на підпитку побив знайому до смерті

  • 22.10.2017, 19:55
  • 1 912

У Новому Роздолі чоловік на підпитку вбив свою 46-річну знайому, - повідомляє ZAXID.NET. За вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення.

У Новому Роздолі Миколаївського району у суботу, 21 жовтня, через численні побої померла 46-річна жінка. Працівники поліції затримали підозрюваного у вбивстві — йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомили у відділі конунікації ГУ НП у Львівській області.

Зокрема у повідомленні поліції йдеться, що об 11:40 на лінію «101» зателефонував 47-річний чоловік. Він повідомив про раптову смерть своєї знайомої у квартирі їх приятеля, де вони разом з господарем помешкання та іншими гостями вживали спиртні напої.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Слідчі призначили низку експертиз, у тому числі й судово-медичну, яка показала, що причиною смерті стала гостра крововтрата внаслідок численних пошкоджень внутрішніх органів, зокрема й статевих.

Правоохоронці встановили, що травми загиблій спричинив саме той чоловік, котрий повідомив поліцейських про її смерть. Підозрюваного затримали.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.