Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мандзюк розповів про занепад дніпровського клубу

  • 22.10.2017, 17:38
  • 1 305

Колишній гравець Дніпра Віталій Мандзюк поділився думкою про причини занепаду дніпровського клубу: "Чому у Дніпра все так склалось? Давайте візьмемо Ахметова: він футбол любить, а Коломойський клуб, напевно, просто фінансував, у нього не було любові. Тому ми так сильно відрізняємося у рівні: в організації, фінансах, Навіть в той момент відрізнялися, хоча грали ніби як на рівних".

Мандзюк розповів про занепад дніпровського клубу
Мандзюк розповів про занепад дніпровського клубу

Мандзюк: "Маркевич обіцяв нам свої гроші, коли у Дніпрі не платили. Коломойський не фінансував, бо не любив? Можливо. А може, була якась своя вигода, для чого потрібен був клуб. Може, перестав бути цікавим, тому все так склалося. Плюс ви бачите, яка зараз ситуація в країні".

"Були моменти, коли ми збирали людям гроші — агрономам, тим, хто стежить за полем. Людям жити не було на що. Були такі, у яких по три тисячі зарплати, а їм чотири місяці не платили. Люди йшли з роботи, а їм не було чого їсти. Ми збирали гроші, платили їм. Останнім часом не нам давали, а ми ще платили, щоб за всім доглядали. Це абсурдно — такий клуб знищити."

"Їжа, форма — так, у нас були. Андрій Русол якось це вирішував. Він багато своїх грошей витратив. І ми самі збирали. Тоді настали погані часи для Дніпра: він почав сипатися", — цитує Мандзюка footballua.tv.

Схожі новини