Передплата 2024 «Добра кухня»

Виконавча служба вимагає віддати машинки, вилучені з нелегального прокату в центрі Львова

  • 19.10.2017, 09:10
  • 1 080

Виконавча служба зобов’язала «Муніципальну варту» повернути вилучені на проспекті Свободи електромобілі з нелегального прокату. Про це 18 жовтня повідомив начальник управління безпеки міста Юрій Діль, передає прес-служба ЛМР.

«Сьогодні у ЛКП «Муніципальна варта» приходили представники Галицького відділу державної виконавчої служби міста Львова головного територіального управління юстиції у Львівській області з метою зобов’язати комунальне підприємство повернути вилучені машинки фізичній особі, що дає ці дитячі електромобілі в оренду на площі перед Оперним театром», ‒ розповів Юрій Діль.

Нагадаємо, 15 жовтня, на проспекті Свободи дитячий електромобіль незаконного прокату атракціонів, яким керувала дитина, наїхав на пенсіонерку, через що та впала. Жінку перебуває в лікарні з інсультом.

За словами Юрія Діля, муніципальна дружина конфіскувала більше 20 дитячих автомобілів. Їх за рішенням суду вимагають повернути власнику, однак це означитиме, що підприємець знову буде порушувати правила і здавати їх в оренду на площі перед Оперним театром.

«Ми вже декілька разів пропонували підприємцю підписати документ, який зобов’язуватиме нас віддати вилучені машинки, а фізичну особу, яка дає їх в оренду, не розвивати свій незаконний бізнес у зоні ЮНЕСКО. Площа перед Оперним театром — це людне місце, це історична спадщина, тому атракціони тут заборонені рішенням виконавчого комітету», ‒ зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Схожі новини