Передплата 2024 «Добре здоров’я»

СБУ вживатиме заходів для попередження провокацій та спроб дестабілізації ситуації в Україні

  • 15.10.2017, 10:18
  • 800

За спробами організації провокацій щодо культових споруд УПЦ МП у Києві та їх інформаційним супроводом стоять представники так званого "Комітету порятунку України".

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки.

За інформацією відомства, учасники "Комітету порятунку України" несуть персональну відповідальність за організацію масових убивств мирних громадян під час Революції Гідності та розв`язання військової агресії РФ проти України.

"За оперативними даними СБУ, до виконання провокацій планується залучити членів окремих вітчизняних громадських організацій, які активно співпрацюють з російськими спецслужбами та їх політичними проектами в Україні ще з початку 2000-х років. Так, разом із представниками "Євразійського молодіжного руху" Олександра Дугіна псевдопатріоти з цих організацій причетні до здійснення ряду антиукраїнських акцій — пошкодження пам’ятника воїнам УПА в Харкові у грудні 2006 року, знищення пам’ятного знаку на честь прийняття Конституції України на горі Говерла у жовтні 2007 року та інших", — йдеться у заяві прес-центру.

"Служба безпеки України вживатиме вичерпних заходів для попередження будь-яких провокацій та спроб дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у місті Києві та в державі в цілому", — переконує відомство.

Схожі новини