Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Права тварин – це не пусті слова»

  • 12.10.2017, 10:56
  • 636

У неділю в Україні пройде марш зоозахисників.

У неділю, 15 жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин.

«Вийдемо, аби покласти край знущанням з тварин у цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин, - заявили організатори. - Ми втомилися слухати порожні обіцянки влади і дивитися на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин - це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність».

“Цей марш не тільки на захист тварин, а й на захист людей, - розповів голова ініціативи UAnimals Олександр Тодорчук. - Ми не хочемо жити поруч із тими, хто знущається з тварин. Згідно зі статистикою, 60% серійних вбивць починають із зоосадизму”. Тодорчук повідомив, що взяти участь в акції зголосилися відомі українські виконавці: Джамала, Vivienne Mort, Onuka, Яна Клочкова.

Марш розпочнеться в усіх містах рівно опівдні. Як розповіла “ВЗ” учасник громадської ініціативи Dog-Friendly City Ольга Кирилович, у Львові учасники акції зі своїми чотирилапими улюбленцями збиратимуться біля Оперного театру. Зі собою матимуть власноруч виготовлені плакати і транспаранти.

Схожі новини